Ropogós, omlós, sült kacsacomb - Vicikótól
Nálunk minden Karácsonykor ez a menü.
Nagyon szeretjük a kacsát.
Addig-addig kísérleteztem a sütéssel, míg rájöttem erre a módszerre.
Ahogy írtam a receptben, teljesen kisül a zsírja, legyen szó bármilyen nagy, zsíros combokról vagy mellről.
Semmiféle más fűszert nem szoktam használni, mert így tökéletes, kellemesen sós kacsaízt kapunk.
Egyik al
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu6 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu11 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu19 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu20 órája
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu4 órája
5 sütemény, ami nélkül nincs karácsony Lengyelországban
drive.hu9 órája
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva