Profi angol séfek szerint ettől lesz rossz a gulyáslevesed! A magyar háziasszonyok mégis előszeretettel használják
A gulyás az egyik legikonikusabb magyar étel, ezért különösen bosszantó, amikor a hosszú főzési idő, a jó minőségű hús és a gondosan adagolt fűszerek ellenére az íze mégsem olyan lesz, mint várnánk.
A leggyakoribb hiba?
Egyetlen hozzávaló, amelyet sokan automatikusan belekevernek, pedig teljesen felborítja az ízeket, és elnyomja a gulyás jellegzete
kertesrecept.hu22 órája
Még több friss hír
Kipróbáltam a nagyi régi receptes könyvéből: ez lett életem legfinomabb diós kalácsa
erdekesmagazin.hu22 órája
Ajándéknak is tökéletes az olaszok tradicionális keksze, a biscotti – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Negyedmilliárdos értéket talált a gazda a kertjében, meg is tarthatta
agroforum.hu4 órája
Villámgyors csokis kevert süti
babanet.hu7 órája
Egy hospice nővér elárulta: ezt mondjuk a haldoklónak, hogy békésen távozzon
borsonline.hu17 órája
Tele lett Orbán Viktor csizmája
demokrata.hu22 órája
Kevesebb cukor, több csoki – adventi édességek otthon
telex.hu21 órája
Elindultak a karácsonyi csomagok: Ajándékot kapnak a 65 év felettiek
erdekesmagazin.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva