Pesti István: Az élményt el lehet felejteni. Az emlék viszont velünk marad
Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára.
Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin-csillagot kap.
A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is.
Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin-kala
hamuesgyemant.hu8 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu5 órája
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu7 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu20 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu20 órája
5 sütemény, ami nélkül nincs karácsony Lengyelországban
drive.hu10 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu11 órája
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva