Pesti István: Az élményt el lehet felejteni. Az emlék viszont velünk marad
Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára.
Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin-csillagot kap.
A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is.
Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin-kala
hamuesgyemant.hu8 hónapja
Még több friss hír
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu7 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu11 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva