Pesti István: Az élményt el lehet felejteni. Az emlék viszont velünk marad
Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára.
Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin-csillagot kap.
A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is.
Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin-kala
hamuesgyemant.hu8 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu7 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu7 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu9 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu11 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva