Párolt karalábé és tejszínes spenót köretnek

A hétvégi főzőcskézésnél a legkönnyebb az alapokhoz visszakanyarodni, vagyis a köret lehet rizs, vagy krumpli. Némi fantázia kell ahhoz, hogy új vizekre evezzünk és megkósoljuk a párolt karalábét, vagy a tejszínes spenótot.
ridikul.hu2 éve
Tovább olvasom
Ketchupokat teszteltünk: tarolt egy márka a kóstolóknál
A Mielőtt megveszed újabb részében kilencféle ketchupot kóstoltunk. Vakteszteltük például az Aldi, a Lidl, a Spar saját márkás termékét, vagy a Globus, a Heinz, az Univer ketchupját. Vajon megéri a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 12 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
05:12
05:12
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves