Pár csepp víztől lehet tökéletes a tükörtojás

A tükörtojást másodpercek töredéke alatt elronthatjuk, ha nem a megfelelő hőfokon sütjük.

Egyetlen apró trükk segítségével azonban többé nem kell aggódnunk, hogy túlsül a sárgája és odaég a fehérje.

Mutatjuk, hogy mire figyeljünk!

Habár a tükörtojás készítése pofonegyszerű feladatnak tűnik, valójában egy kényes műveletről van szó.

Elég egy

hamuesgyemant.hu10 hónapja
Tovább olvasom

Még több friss hír

Kapcsolódó

A legnagyobb hiba D-vitamin szedésénél

magyarmezogazdasag.hu22 órája

A zuhanyzás négy veszélye

magyarhirlap.hu9 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves