Pár csepp víztől lehet tökéletes a tükörtojás
A tükörtojást másodpercek töredéke alatt elronthatjuk, ha nem a megfelelő hőfokon sütjük.
Egyetlen apró trükk segítségével azonban többé nem kell aggódnunk, hogy túlsül a sárgája és odaég a fehérje.
Mutatjuk, hogy mire figyeljünk!
Habár a tükörtojás készítése pofonegyszerű feladatnak tűnik, valójában egy kényes műveletről van szó.
Elég egy
hamuesgyemant.hu10 hónapja
Még több friss hír
Ha túlsózod a levest, ezzel a nagymamától tanult egyszerű trükkel könnyedén megmentheted
kertesrecept.hu1 napja
Nem tudom, mit főzzek ma – Currys sütőtökkrémleves, palócos sertéskaraj, hólabda
streetkitchen.hu1 napja
Soha nem gondoltam volna, hogy a halból ilyen finom étel készülhet: így készül a halgombóc leves
erdekesmagazin.hu1 napja
Ha ilyened nincs otthon inkább bele se kezdj a krumplis tésztába, a lelke ez a hozzávaló!
erdekesmagazin.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Megérkezett a Lidlbe a leghasznosabb karácsonyi kiegészítő, 6-ot adnak 799 forintért
mindmegette.hu8 órája
A legnagyobb hiba D-vitamin szedésénél
magyarmezogazdasag.hu22 órája
Mindent visz a csepeli melósok kalendáriuma
haszon.hu2 órája
A zuhanyzás négy veszélye
magyarhirlap.hu9 órája
A téli kert királynője: fagyban is dúsan virágzik az aranysárga mahónia
hovege.hu13 órája
A legfinomabb laktóz- és gluténmentes finomságok karácsonyra
bien.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva