Óvatosan az osztrigával – egyre veszélyesebb fogyasztani!
Egyre több kutatás hívja fel a figyelmet arra, hogy az osztriga nyers fogyasztása ma már jóval nagyobb kockázatot jelent, mint korábban, különösen nyáron.
A háttérben az áll, hogy a felmelegedő tengervíz ideális környezetet teremt bizonyos baktériumok elszaporodásának, amelyek az emberi szervezetbe jutva komoly megbetegedéseket is okozhatnak – figy
hamuesgyemant.hu6 hónapja
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu9 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu5 órája
Állszőrzet nőknél: mikor természetes jelenség, és mikor érdemes kivizsgálni?
egeszsegkalauz.hu3 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu10 órája
Sugarbaby voltam és bánom. 10+1 igaz történet
bien.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva