Őszi csodaszer a kert végéből: ezt ették a nagyszüleink, ma szuperfoodnak hívják
Létezik egy könnyen termeszthető és nem túl igényes zöldség, ami egyszerű jelleme ellenére rendkívül egészséges és változatosan felhasználható.
Bár a magyar éttermekben ritkábban találkozunk csicsókával, nemzetközi szinten olyan luxuscikkek mellé is szokták tálalni, mint a homár, a szarvasgomba vagy a fésűkagyló.
drive.hu2 hónapja
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu12 órája
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu22 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu23 órája
Az olasz medvék alkalmazkodnak az emberhez
magyarmezogazdasag.hu8 órája
5 dolog, amit a mai napig sokan rosszul tudnak Jézusról
evamagazin.hu12 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva