Örök klasszikus: így készül a fordított ananászos torta
Az aranyló karamell, a gyümölcsök és a könnyed piskóta miatt a fordított ananászos torta nem véletlenül vált generációk kedvencévé.
Bár az elkészítése elsőre kicsit trükkösnek tűnhet – hiszen fejjel lefelé kell megsütnünk –, valójában egyszerű és látványos desszert, amivel könnyű sikert aratni.
hamuesgyemant.hu2 hónapja
Még több friss hír
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu22 órája
Töltés
Mit isznak a magyarok? Új számok mutatják, merre tart a magyar ízlés
balatonica.hu12 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva