Örök klasszikus: így készül a fordított ananászos torta
Az aranyló karamell, a gyümölcsök és a könnyed piskóta miatt a fordított ananászos torta nem véletlenül vált generációk kedvencévé.
Bár az elkészítése elsőre kicsit trükkösnek tűnhet – hiszen fejjel lefelé kell megsütnünk –, valójában egyszerű és látványos desszert, amivel könnyű sikert aratni.
hamuesgyemant.hu2 hónapja
Még több friss hír
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu7 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Készenlétbe álltak a jégtörők
aquamagazin.hu9 órája
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu9 órája
Mit isznak a magyarok? Új számok mutatják, merre tart a magyar ízlés
balatonica.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva