Ormós Gabriella pék: A magyar ember a kenyérhez is kenyeret eszik, még mindig
Egy régi budajenői óvoda helyén működik ma a Jenői Pékség, ahol Ormós Gabriella és pályaváltókból álló csapata természetes kovásszal, adalékanyagok nélkül süt kenyeret.
A kommunikációs szakmából érkezett pék története karrierváltásról, a kenyérhez fűződő szeretetről és a közösség erejéről.
wmn.hu4 hónapja
Még több friss hír
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu7 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu12 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva