Ormós Gabriella pék: A magyar ember a kenyérhez is kenyeret eszik, még mindig
Egy régi budajenői óvoda helyén működik ma a Jenői Pékség, ahol Ormós Gabriella és pályaváltókból álló csapata természetes kovásszal, adalékanyagok nélkül süt kenyeret.
A kommunikációs szakmából érkezett pék története karrierváltásról, a kenyérhez fűződő szeretetről és a közösség erejéről.
wmn.hu4 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu1 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu3 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu10 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu11 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva