Ormós Gabriella pék: A magyar ember a kenyérhez is kenyeret eszik, még mindig
Egy régi budajenői óvoda helyén működik ma a Jenői Pékség, ahol Ormós Gabriella és pályaváltókból álló csapata természetes kovásszal, adalékanyagok nélkül süt kenyeret.
A kommunikációs szakmából érkezett pék története karrierváltásról, a kenyérhez fűződő szeretetről és a közösség erejéről.
wmn.hu4 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu9 órája
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu16 órája
Hogyan kell kiszámítani a nyugdíjat? 9 lépésben a bonyolult számítás
hovege.hu2 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu12 órája
5 dolog, amivel a nárcisztikus férjek kikészítik a párjukat
miragemagazin.hu17 órája
Nagymamám féltve őrzött receptje - erdélyi töltött káposzta karácsonyra
mindmegette.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva