Nyári ebéd olaszosan: dobd össze Szicília padlizsános lecsóját, a caponatát!
Ha nyár, akkor Olaszország – ez nemcsak utazásaink mottója lehet, de a konyhában is inspirációként szolgálhat.
A ropogós arancini mellett Szicíliának létezik egy másik klasszikusa, a padlizsánból és más zöldségekből készült caponata.
A fogást a szigeten gyakran köretként vagy előételként fogyasztják, de a forróbb napokon remek főételként is szolgál
drive.hu5 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu6 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu11 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu3 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu11 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu13 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva