Nyári ebéd olaszosan: dobd össze Szicília padlizsános lecsóját, a caponatát!
Ha nyár, akkor Olaszország – ez nemcsak utazásaink mottója lehet, de a konyhában is inspirációként szolgálhat.
A ropogós arancini mellett Szicíliának létezik egy másik klasszikusa, a padlizsánból és más zöldségekből készült caponata.
A fogást a szigeten gyakran köretként vagy előételként fogyasztják, de a forróbb napokon remek főételként is szolgál
drive.hu5 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu4 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu6 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu11 órája
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu16 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu3 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu12 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva