Nokedli vagy galuska? Mindegy, hogyan nevezzük, csak tojásos legyen!
Mindegy, hogy galuskának vagy nokedlinek hívjuk, a tojással készített egytálétel mindenkinél óriási sikert arat. Az alaprecept önmagában is mennyei, de remekül kiegészíti az ecetes saláta.
mindmegette.hu2 hete
Még több friss hír
Itt a rántott tejberizsgolyó, ami a túrógombóc szerelmeseinek új kedvence lesz
mindmegette.hu17 órája
Töltés
Kapcsolódó
Mikortól ül a baba, és hogyan segíthetjük?
babanet.hu16 órája
Házi módszerek és gyógynövények kullancsok, bolhák ellen
haziallat.hu21 órája
A gin fűszernövényei: ízek, aromák, zamatok
edenkert.hu6 órája
Új hajók a láthatáron: piaci körkép
aquamagazin.hu8 órája
5 gyulladáscsökkentő étel, amit ki kell próbálnod
glamour.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva