Nézd, milyen rafináltan készül a medvehagymás fonat!
A medvehagyma nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levelei fokhagymás, enyhén csípős ízt kölcsönöznek az ételeknek.
Ízletes és aromás hozzávalóként salátákhoz, levesekhez, mártásokhoz, szószokhoz vagy tésztákhoz egyaránt felhasználhatod.
mindmegette.hu1 éve
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu11 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu6 órája
Állszőrzet nőknél: mikor természetes jelenség, és mikor érdemes kivizsgálni?
egeszsegkalauz.hu5 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu12 órája
Sugarbaby voltam és bánom. 10+1 igaz történet
bien.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva