Népi hagyomány, mégis elfelejtjük: ettől lesz igazán tartós a házi lekvár
A házi lekvár készítése tökéletes módja annak, hogy megőrizzük a fel nem használt gyümölcsöket.
Míg azt a kezdők is tudják, hogy a megfelelő hőmérséklet, a fertőtlenítés és a dunsztolás elengedhetetlen a sikerhez, van egy apócska részlet, amiről rendre megfeledkezünk, pedig ez teszi igazán tartóssá a finomságot.
drive.hu3 hónapja
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu3 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu4 órája
Mit árul el rólad, mikor jött meg először a menstruációd?
rtl.hu19 órája
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva