Nem-lehet-abbahagyni csirke
Ez a recept szeretett Anyósomtól, Zsike mamától származik.
A neve nem túlzás, nagyon-nagyon fincsi!
Viszont igazán Csak Frissen jó, ezért inkább vendégváró egytálételnek érdemes elkészteni.
Számomra felbecsülhetetlen előnye, hogy amolyan "csak összedobom, aztán be a sütőbe" fogás, alig kell csinálni vele valamit.
nosalty.hu10 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu1 órája
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu9 órája
Mit tegyünk, ha a fürdőszobában szennyvíz szag van?
magyarhirlap.hu15 órája
Tünetek, amik a leprát jelzik
magyarhirlap.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva