Napon vagy sütőben: így készül a tökéletes aszalt paradicsom
A nyár ízeit többféleképpen konzerválhatjuk.
A szárított paradicsom tökéletes példa erre: igen erős, szinte csípős paradicsomíze van, apró darabokra vágva igazi ínyenc csemege.
Gazdagíthatunk vele salátákat, kelt tésztákat, kenyereket, pizzákat, tésztaételeket, de előételnek is nagyon finom.
mindmegette.hu3 hónapja
Még több friss hír
Késő este sütöttem ezt a kígyó rétest, és reggelre nem maradt belőle egy falat sem
erdekesmagazin.hu13 órája
Töltés
Kapcsolódó
Egy kanál ebből a vízbe, és olyan omlós lesz a hús, hogy minden vendéged el fog ámulni!
erdekesmagazin.hu3 órája
3 toxikus mondat az ünnepi vacsoránál. Ezt válaszold rájuk!
bien.hu10 órája
A tökéletes retro kocsonya, ahogy a nagyszülők készítették
erdekesmagazin.hu12 órája
Bámulatos, mire képes a hagymahéj tea – próbálja ki!
agroforum.hu16 órája
Szigliget nagy átalakulása: új tanösvény és panorámás kilátópont épül
balatonica.hu11 órája
A 2 fő ok, amiért soha többé nem lesz szárító a házadban, lakásodban
erdekesmagazin.hu13 órája
Stílusos és megfizethető: A legjobb karácsonyi ajándékok 20 ezer forint alatt
instylemen.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva