Nagymamáink cukros finomsága: így készül a vízen kullogó
Kútban kelt, vízen kullogó, vízen kelt.
Leggyakrabban ezen a néven ismerik azt az egyszerű népi süteményt, ami különleges kelesztési módjáról kapta a nevét, A Vidék íze magazinban Farkasinszki Ildikó, a Mindmegette.
hu Sütisulijának házigazdája elkészítette nagymamáink egyik kedvenc kelt tésztás receptjét.
mindmegette.hu11 hónapja
Még több friss hír
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu3 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu6 órája
Mit isznak a magyarok? Új számok mutatják, merre tart a magyar ízlés
balatonica.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva