Nagymamáink cukros finomsága: így készül a vízen kullogó

Kútban kelt, vízen kullogó, vízen kelt. Leggyakrabban ezen a néven ismerik azt az egyszerű népi süteményt, ami különleges kelesztési módjáról kapta a nevét, A Vidék íze magazinban ...
mindmegette.hu5 hónapja
Tovább olvasom
Mogyorókrémteszt: megéri a Nutellát venni vagy az utánzatok a jobbak?
Hat mogyorókrémet teszteltünk a Mielőtt megveszed újabb részében, hogy kiderüljön, megéri-e a legdrágább Nutellára költeni, esetleg a Spar, az Aldi, a Lidl, vagy éppen a Penny olcsóbb terméke a jobb?
0 seconds of 4 minutes, 18 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A nagy túró rudi-teszt
06:43
00:00
04:18
04:18
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Omlós BBQ borda

streetkitchen.hu14 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves