Nagymamáink cukros finomsága: így készül a vízen kullogó
Kútban kelt, vízen kullogó, vízen kelt.
Leggyakrabban ezen a néven ismerik azt az egyszerű népi süteményt, ami különleges kelesztési módjáról kapta a nevét, A Vidék íze magazinban Farkasinszki Ildikó, a Mindmegette.
hu Sütisulijának házigazdája elkészítette nagymamáink egyik kedvenc kelt tésztás receptjét.
mindmegette.hu11 hónapja
Még több friss hír
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu4 órája
Mit isznak a magyarok? Új számok mutatják, merre tart a magyar ízlés
balatonica.hu13 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva