Minestrone – az olaszok egyszerű, fűszeres-zamatos levese
Ahány olasz régió, annyiféle minestrone leves, de a karakteres fűszerek és a zamatos paradicsomalap többségükben meghatározó.
A mi receptünk lelkét is ezek adják – no, meg persze a friss zöldségek.
Az olasz konyháról a többségnek valószínűleg a tésztaételek, a vegán verzióban is elkészíthető paradicsomos húsgombóc, a tiramisu vagy a bruschetta ugri
prove.hu7 hónapja
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu9 órája
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu19 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu20 órája
Az olasz medvék alkalmazkodnak az emberhez
magyarmezogazdasag.hu5 órája
5 dolog, amit a mai napig sokan rosszul tudnak Jézusról
evamagazin.hu9 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva