Minden mákos süti lelke ez a tejjel főzött töltelék
A mákos sütemények lelkét egyértelműen a töltelék adja.
Lehet tökéletes a tésztánk, ha az alapanyag száraz, szétesik, esetleg túl édes, amitől a desszert elveszíti telt, hagyományos ízét.
A tejjel főzött töltelék azért számít alapdarabnak a magyar konyhában, mert egyszerre sűrű, krémes, jól kezelhető és sütés közben sem szárad ki. Recept.
hamuesgyemant.hu4 órája
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu5 órája
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu14 órája
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu16 órája
7 majonézes saláta, amivel biztos siker lesz a karácsonyi vacsora
mindmegette.hu19 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva