Miért kell beáztatni a babot főzés előtt? Utánajártunk, valóban szükség van-e rá!
Miért kell beáztatni a babot főzés előtt? Van ennek valami haszna, vagy csak azért csináljuk így, mert a nagymamánk ezt tanította? Mi a helyzet a lencse és a szárított borsó áztatásával? ...
evamagazin.hu2 hete
Még több friss hír
Kapcsolódó
Ma ünnepli születésnapját Borbás Marcsi: legjobb receptjeivel köszöntjük
mindmegette.hu15 órája
Annál is fontosabb a D-vitamin, mint eddig hittük!
mindmegette.hu15 órája
Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni
mindmegette.hu16 órája
A gyönyörű hófehér fogak titka – 10 hatásos trükk
storymix.hu18 órája
Vigyázz, átverhetnek a mézédes magyar epret kínáló utcai árusok!
mindmegette.hu19 órája
Figyelj a testedre: a diabétesz tünetei és a cukorbeteg-diéta
mindmegette.hu9 órája
Életveszélyes mikróban melegíteni a kávét
acnews.hu16 órája
Süssetek kovászos kenyeret anyukátokkal!
balatonica.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva