Mi az a biga, ami igazán tökéletessé teszi a nápolyi pizzát?
Ha valaki igazán jó olasz kenyeret vagy pizzát szeretne sütni, előbb-utóbb szembe találja magát a biga fogalmával.
Ez a jellegzetesen olasz előtészta nem más, mint egy lisztből, vízből és kevés élesztőből készült alap, amelyet a végső tészta összeállítása előtt hagynak hosszasan érni.
Első pillantásra felesleges plusz lépésnek tűnhet – ám valójában
hamuesgyemant.hu3 hónapja
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu6 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu2 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu7 órája
Mit árul el rólad, mikor jött meg először a menstruációd?
rtl.hu22 órája
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva