Mi az a biga, ami igazán tökéletessé teszi a nápolyi pizzát?
Ha valaki igazán jó olasz kenyeret vagy pizzát szeretne sütni, előbb-utóbb szembe találja magát a biga fogalmával.
Ez a jellegzetesen olasz előtészta nem más, mint egy lisztből, vízből és kevés élesztőből készült alap, amelyet a végső tészta összeállítása előtt hagynak hosszasan érni.
Első pillantásra felesleges plusz lépésnek tűnhet – ám valójában
hamuesgyemant.hu3 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu18 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu23 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu23 órája
Termékvisszahívás: fertőzött lehet a Lidl kedvelt tejterméke!
mindmegette.hu1 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu3 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva