Mi az a biga, ami igazán tökéletessé teszi a nápolyi pizzát?
Ha valaki igazán jó olasz kenyeret vagy pizzát szeretne sütni, előbb-utóbb szembe találja magát a biga fogalmával.
Ez a jellegzetesen olasz előtészta nem más, mint egy lisztből, vízből és kevés élesztőből készült alap, amelyet a végső tészta összeállítása előtt hagynak hosszasan érni.
Első pillantásra felesleges plusz lépésnek tűnhet – ám valójában
hamuesgyemant.hu3 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu10 órája
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu17 órája
Hogyan kell kiszámítani a nyugdíjat? 9 lépésben a bonyolult számítás
hovege.hu2 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu12 órája
5 dolog, amivel a nárcisztikus férjek kikészítik a párjukat
miragemagazin.hu17 órája
Nagymamám féltve őrzött receptje - erdélyi töltött káposzta karácsonyra
mindmegette.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva