Medvehagyma pesto dióval: frissítő tavaszi szósz tésztára vagy szendvicsbe
A kora tavasz egyik legizgalmasabb idényzöldsége az olaszok kedvenc tésztaszószaként elkészítve: ez a medvehagyma pesto. Titka az intenzív, markáns ízek tökéletes harmóniájában rejlik.
prove.hu1 hónapja
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Megtalálták a Földünk mélyén eltemetett, ősi, halott bolygót
raketa.hu3 órája
Tojásos nokedli Borbás Marcsi receptje alapján
egy.hu20 órája
Ne dobd ki a tojáshéjat! Mutatjuk, miért
egy.hu23 órája
Felgyorsult a nádpusztulás tempója a Balatonnál
aquamagazin.hu8 órája
Mikortól adhatok édességet a gyerekemnek? A dietetikus elmondja
babanet.hu8 órája
Napelemek: megoldották az energiatárolás problémáját!
tisztajovo.hu9 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva