Márton-napi köretek, amikkel még finomabb a libacomb
A víziszárnyasokat, azaz a libát és a kacsát szinte csak ünnepnap fogyasztjuk, és karácsony mellett Márton-nap kerül rendszeresen a tányérra.
Habár a hagyomány szerint ilyenkor libát kell enni, sokan kacsát készítenek, és valljuk be, mindegyik nagyon finom.
A sült libacomb mellől nem hiányozhat a párolt káposzta, de nem csak ez lehet a Márton-napi
mindmegette.hu1 hónapja
Még több friss hír
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu5 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu8 órája
Mit isznak a magyarok? Új számok mutatják, merre tart a magyar ízlés
balatonica.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva