Marhapörkölt nokedlivel
A nagy klasszikus most házi nokedlivel tálalva.
Többféle marhahúsból kipróbáltam, de a leginkább ízletes a nyakból vagy lábszárból készítve.
Azonban a marhalábszár előkészítése és főzési ideje is tovább tart.
nosalty.hu10 hónapja
Még több friss hír
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu8 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Mézes pulykamell bacon köntösben
spatrendonline.hu5 órája
Készenlétbe álltak a jégtörők
aquamagazin.hu11 órája
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu11 órája
Mit isznak a magyarok? Új számok mutatják, merre tart a magyar ízlés
balatonica.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva