Malacsült ropogósan
Közeledik az Újév.
A babona szerint ilyenkor lencsét kell enni, hogy sok pénzünk legyen.
A malaccal és a kéményseprővel is kell valamit kezdeni, de hogy melyiket süssük meg, és melyiknek a farkát húzzuk meg, azt döntse el mindenki saját maga.
Én a malacsütés mellett döntöttem.
Aki evett belőle azt mondta, jól határoztam!
nosalty.hu11 hónapja
Még több friss hír
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu5 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu4 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu6 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu8 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva