Majonézes krumplisaláta 8. - tojásos
Én a majonézt mindig frissen készítem.
Egy tojássárgája 1 dl olajat vesz fel, sózom, pici nyírfacukrot teszek bele és frissen csavart citromlevet.
Az olajat először csak cseppentként szabad a tojáshoz tenni és robotgéppel állandóan keverni.
A krumplit nem sokáig kell főzni, nehogy összetörjön.
nosalty.hu11 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu8 órája
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu13 órája
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu1 órája
Szabad halat adni a kutyának és a macskának a karácsonyi menüből?
haziallat.hu4 órája
5 sütemény, ami nélkül nincs karácsony Lengyelországban
drive.hu6 órája
Jön a szilveszteri Szuperlottó 7 milliárd forintos nyereménnyel
hirtv.origo.hu13 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva