Ma vacsorára savanyú káposztás vakarcsot készítettem, ami a nálunk a hidegben gyakori étel
Ma vacsorára savanyú káposztás vakarcsot készítettem, ami a nálunk a hidegben gyakori étel A savanyú káposztás vakarcs igazi hagyományos, egyszerű étel, amely az őszi és téli időszakban gyakran kerül az asztalunkra.
A titka a jó minőségű hordós savanyú káposzta, ami különleges, zamatos ízt ad neki.
Frissen, ropogósra sütve, tejföllel megkenve egysz
lender.hu1 éve
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu22 órája
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu6 órája
Mit tegyünk, ha a fürdőszobában szennyvíz szag van?
magyarhirlap.hu13 órája
6 ünnepi fogás, amit csak mértékkel érdemes fogyasztani
hamuesgyemant.hu22 órája
Tünetek, amik a leprát jelzik
magyarhirlap.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva