Ma vacsorára savanyú káposztás vakarcsot készítettem, ami a nálunk a hidegben gyakori étel

Ma vacsorára savanyú káposztás vakarcsot készítettem, ami a nálunk a hidegben gyakori étel A savanyú káposztás vakarcs igazi hagyományos, egyszerű étel, amely az őszi és téli időszakban gyakran kerül az asztalunkra.

A titka a jó minőségű hordós savanyú káposzta, ami különleges, zamatos ízt ad neki.

Frissen, ropogósra sütve, tejföllel megkenve egysz

lender.hu11 hónapja
Tovább olvasom

Még több friss hír

Kapcsolódó

A kecskefűz lett az Év fája 2026-ban

magyarmezogazdasag.hu19 órája

Fehér mák, akár dió helyett is

magyarmezogazdasag.hu21 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves