Lehet, hogy eddig rosszul főzted a klasszikus bolognait, ha kihagytad ezt az összetevőt
A gasztronómia egyik legnagyobb vitája, hogy kell-e a tejszín a carbonárába, vagy sem.
Az olaszok szerint egyértelműen nem, ám ennek ellenére néha azért szeretjük egy kis tejszínnel megbolondítani a tésztát, hogy krémesebb, gazdagabb textúrát kapjunk.
Azt azonban nem mindenki tudja, hogy a klasszikusan elkészített bolognai tejjel készül.
Ha eddig n
drive.hu1 éve
Még több friss hír
Karácsonyi menütervezés hatékonyan – így spórolj időt az ételek elkészítésével!
streetkitchen.hu6 órája
5 végtelenül egyszerű túrós sütemény, amik tökéletes alternatívák lehetnek az ünnepekre
kertesrecept.hu1 napja
Ha túlsózod a levest, ezzel a nagymamától tanult egyszerű trükkel könnyedén megmentheted
kertesrecept.hu2 napja
Nem tudom, mit főzzek ma – Currys sütőtökkrémleves, palócos sertéskaraj, hólabda
streetkitchen.hu2 napja
Soha nem gondoltam volna, hogy a halból ilyen finom étel készülhet: így készül a halgombóc leves
erdekesmagazin.hu2 napja
Ha ilyened nincs otthon inkább bele se kezdj a krumplis tésztába, a lelke ez a hozzávaló!
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Tüneményes földszintes házat bontottak le Józsefvárosban
demokrata.hu12 órája
5 fagyasztott gyümölcs, ami jót tesz a vérnyomásodnak
in.hu18 órája
A faeper: egy elfeledett régi gyümölcs, amit szedni sem kell, lejön magától
magyarmezogazdasag.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva