„Legkedvencebb ételem a töltött karalábé, tejfölösen, ízesen, ahogy anyukám készíti" – Konyhanyelven interjú
Konyhanyelven című sorozatunkban a Nosalty munkatársainak gasztronómiai kérdezz-felelekjét is olvashatjátok. Ezen a héten Szekeres Dóra, a Nosalty újságírója válaszol a villámkérdésekre.
nosalty.hu2 éve
Még több friss hír
Magyarországon nyitott éttermet a három Michelin-csillagot szerzett séf, Dani García
hamuesgyemant.hu17 órája
Töltés
Kapcsolódó
5 egyszerű szokás, amivel bizonyítottan 10 évvel tovább élhetsz
glamour.hu10 órája
Egy magyar város Európa 6. legjobb helye, ha kávéra vágyunk
vince.hu14 órája
A rák elvett tőle egy életet, de cserébe nekiadta az egész világot
forbes.hu21 órája
Narancsbőr nélkül a strandon? – Tippek, amik működnek
miragemagazin.hu5 órája
Mit kóstolhatunk a Balaton Vadgasztrón?
balatonica.hu10 órája
Álom szelet: Sütés nélküli krémes csoda 15 perc alatt
valodihirek.hu15 órája
Miért alakulnak ki a ráncok, és mit tehetünk ellene?
storymix.hu19 órája
Évek óta a tejipar szennyezi a legnagyobb mértékben a brit folyókat
prove.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva