Lassan itt a szezon: így készül a legjobb fügelekvár
A fügét sokan nevezik a természet édességének – és nem véletlenül: az íze a cukrosan édestől a mézesen gazdagig, egészen a bogyós gyümölcsöket idéző ízvilágig terjed.
A színe lehet sötétlila, szinte fekete, vagy épp világos zöldessárga.
Amikor nyár végén megjelennek a piacon az érett, lédús fügék, akkor tudjuk: itt az ideje, hogy ezt a finom gyümöl
hamuesgyemant.hu4 hónapja
Még több friss hír
Késő este sütöttem ezt a kígyó rétest, és reggelre nem maradt belőle egy falat sem
erdekesmagazin.hu13 órája
Töltés
Kapcsolódó
Egy kanál ebből a vízbe, és olyan omlós lesz a hús, hogy minden vendéged el fog ámulni!
erdekesmagazin.hu3 órája
3 toxikus mondat az ünnepi vacsoránál. Ezt válaszold rájuk!
bien.hu10 órája
A tökéletes retro kocsonya, ahogy a nagyszülők készítették
erdekesmagazin.hu12 órája
Bámulatos, mire képes a hagymahéj tea – próbálja ki!
agroforum.hu16 órája
Szigliget nagy átalakulása: új tanösvény és panorámás kilátópont épül
balatonica.hu11 órája
A 2 fő ok, amiért soha többé nem lesz szárító a házadban, lakásodban
erdekesmagazin.hu13 órája
Stílusos és megfizethető: A legjobb karácsonyi ajándékok 20 ezer forint alatt
instylemen.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva