Lapos krumpli
A Mesterszakácsban, Éva készítésében, tetszett meg ez a pofonegyszerű krumpliköret.
(Az elnevezésben nem vagyok biztos, elképzelhető, hogy lapogatott, vagy lapított krumpli névvel illette a bírónő.) Csak friss fűszernövénnyel és olívaolajjal készítsük!
Finom, ropogós rozmaring, -és zsályachips lesz belőlük a sütés végére.
nosalty.hu2 éve
Még több friss hír
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu5 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu8 órája
Mit isznak a magyarok? Új számok mutatják, merre tart a magyar ízlés
balatonica.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva