Különleges, csípős carbonarára vágysz? Kóstold meg a koreai változatát!
A Gochujang (magyar átírással: kocshudzsang) carbonara elkészítéséhez nincs szükség túl sok alapanyagra, ráadásul alig 30 perc alatt tálalható.
Ha feldobnánk a hagyományos olasz tésztaételt és a krémes szószhoz egy kis csípős ízvilágot csempésznénk, mindenképp próbáljuk ki a koreai receptet.
drive.hu7 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu14 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu15 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu11 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva