Kulajda
A cseh-morva klasszikust, a tejfölös-gombás-kapros krumplilevest a Cseh-erdőtől Ausztria északi terültéig különböző változatokban készítik.
Van, ahol külön főzik a burgonyát, és csak a tálaláskor adják a leveshez.
Vannak, akik krémesen és édeskésen szeretik, mások igazán savanyún.
Egyes változatai füstölt húst is tartalmaznak, hiszen ez a laktató l
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu8 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Állszőrzet nőknél: mikor természetes jelenség, és mikor érdemes kivizsgálni?
egeszsegkalauz.hu2 órája
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu4 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu9 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva