Kulajda
A cseh-morva klasszikust, a tejfölös-gombás-kapros krumplilevest a Cseh-erdőtől Ausztria északi terültéig különböző változatokban készítik.
Van, ahol külön főzik a burgonyát, és csak a tálaláskor adják a leveshez.
Vannak, akik krémesen és édeskésen szeretik, mások igazán savanyún.
Egyes változatai füstölt húst is tartalmaznak, hiszen ez a laktató l
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu22 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu9 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu10 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu18 órája
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu19 órája
Jön a szilveszteri Szuperlottó 7 milliárd forintos nyereménnyel
hirtv.origo.hu6 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva