Krémes rakott kel
Az alapötlet ízHuszár remek, szaftos rakott kel receptjéből származik, amit elkezdtem a főzés során variálni.
Elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne, ha a víz fele helyett a párolásnál joghurtot is használnék.
De ehhez már nem passzolt az eredeti recept szerinti pirospaprika, jött helyette a római kömény és a koriandermag, valamint a végén a petrezsel
nosalty.hu4 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu13 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu15 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu10 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva