Kovászos uborka télire - tartósítószer nélkül
Lengyelországban élek, és itt tanultam ezt a féle kovi ubit.
Kicsit más az íze, de nagyon finom.
A legjobb benne, hogy eláll akár évekig.
Nemrég nyitottunk ki egy 5 literes ásványvizes üvegeset, ami most volt pont 1 éves.
És nagyon finom volt.
2-3 hét után már ehető, de még a közepe nyers kicsit.
1 hónap után már teljesen jó, de még érezni rajta,
nosalty.hu4 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu4 órája
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu14 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva