Könnymentes hagymaszeletelés? A tudomány szerint lehetséges!
Kevés bosszantóbb dolog akad a konyhában, mint amikor egy vacsora előkészítése közben ömleni kezdenek a könnyeink – nem a meghatottságtól, hanem azért, mert egy különösen erős hagymát próbálunk felaprítani.
A zöldség szinte minden recept alapja, így a könnyezés sokaknak lehet ismerős élmény.
De miért vált ki ilyen erős reakciót, és tényleg van tudo
hamuesgyemant.hu3 hónapja
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu3 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu4 órája
Mit árul el rólad, mikor jött meg először a menstruációd?
rtl.hu19 órája
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva