Könnymentes hagymaszeletelés? A tudomány szerint lehetséges!
Kevés bosszantóbb dolog akad a konyhában, mint amikor egy vacsora előkészítése közben ömleni kezdenek a könnyeink – nem a meghatottságtól, hanem azért, mert egy különösen erős hagymát próbálunk felaprítani.
A zöldség szinte minden recept alapja, így a könnyezés sokaknak lehet ismerős élmény.
De miért vált ki ilyen erős reakciót, és tényleg van tudo
hamuesgyemant.hu3 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu4 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu6 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu8 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva