Klasszikus Jókai-bableves – a Gundel-féle eredeti recept alapján
Az alábbi leves Gundel Károly 1934-es Kis magyar szakácskönyve alapján készült, amely a Jókai-bableves egyik legkorábbi és legautentikusabb írásos receptúráját tartalmazza.
Ez a változat Jókai Mór ízlését követi – a korabeli, balatonfüredi vendéglősök így tálalták számára kedvenc ételét.
nosalty.hu7 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu22 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu9 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu9 órája
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu19 órája
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu23 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva