Klasszikus finomfőzelék növényi alapokon, gluténmentesen
A menzáról jól ismert finomfőzelék selymes állagát ebben a vegán, gluténmentes receptben a rizstej és kókuszkrém keveréke adja.
Készíthetsz mellé akár zöldségfasírtot is.
Közismert étel Magyarországon a finomfőzelék, ám szinte minden háztartásban kicsit másképp készítik.
Van, ahol zöldbabbal főzik, máshol karalábé is kerül bele, a legismertebb vált
prove.hu6 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu13 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu14 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu9 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva