Klasszikus becsinált leves
A becsinált leves nálam a gyerekkort idézi meg: nagyanyám után, anyám is rendszeresen készítette el nekünk ezt a kiadós levest, amit a tejföl tesz krémessé, a citrom leve pedig izgalmasan savanyúvá.
A leves eredete után kutatva állapítottam meg, hogy bár az elnevezése sokunknak viccesen hangzik, de hivatalosan a neve a francia fricassée (ejtsd: fri
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu2 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu3 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu11 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu12 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva