Kívül ropogós, belül omlós: így lesz tökéletes a sült kacsacomb
A bőre legyen piros-ropogós, a húsa omlós.
Bizony, a kacsapecsenye akkor jó, ha a ropogós bőre mellett a hús szétolvad a szánkban.
A kacsacomb tökéletes állagának eléréséhez nem árt tisztában lenni a kacsahús sütésének legfőbb trükkjeivel.
Soroljuk máris, melyek ezek!
mindmegette.hu5 órája
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu5 órája
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu11 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mézes pulykamell bacon köntösben
spatrendonline.hu8 órája
Itt a legfinomabb rácponty receptje!
babanet.hu13 órája
Kijött a legnépszerűbb okostelefonok rangsora
haszon.hu7 órája
2026 szerelmi sikerek: 3 jegy igazán jó évnek néz elébe
bien.hu11 órája
Készenlétbe álltak a jégtörők
aquamagazin.hu14 órája
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva