Kaszás leves gazdagon
Valójában talán senki sem tudja, mi kerül az autentikus kaszás levesbe, ahány recept, annyi verzió létezik.
Gyakran visszatérő alapanyag bennük a savanyú káposzta, a burgonya és a tarhonya, és maradék húsokkal is szokták dúsítani.
Húsvét után különösen praktikus elkészíteni, mert nem csak a maradék főtt sonka mehet bele, de a sonka főzőlevét is érd
nosalty.hu6 hónapja
Még több friss hír
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu7 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu11 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva