Kaszás leves gazdagon
Valójában talán senki sem tudja, mi kerül az autentikus kaszás levesbe, ahány recept, annyi verzió létezik.
Gyakran visszatérő alapanyag bennük a savanyú káposzta, a burgonya és a tarhonya, és maradék húsokkal is szokták dúsítani.
Húsvét után különösen praktikus elkészíteni, mert nem csak a maradék főtt sonka mehet bele, de a sonka főzőlevét is érd
nosalty.hu6 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu9 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu9 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva