Karácsonyi vegyes halászlé
Szegedi vagy bajai, gyufatésztával vagy kenyérrel, passzírozva vagy hagyományosan, patkóval vagy harcsafilével... Megannyi lehetőség, rengeteg elkészítési forma, de egy valami biztos: Ahány ház, annyi halászlé.
Ez most egy vegyes halból készült, passzírozott halászlé, pontypatkóval tálalva.
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu13 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu14 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu10 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva