Juhtúrós barátfüle – a töltött tésztafélék netovábbja

A szlovák konyha jellegzetes étele a juhtúrós burgonyapéppel töltött tésztaféle, a bryndzové pirohy.

Szlovákiában járva vétek volna kihagyni!

Egyesíti magában mindazt, amit északi szomszédunk konyhájától várunk.

Az egyszerű alapanyagok adta, fantáziával megálmodott ételben ott van a nagy hegyek illatos legelőinek üzenete, a brindza és a sűrű tejföl

egy.hu1 éve
Tovább olvasom
Teszt: melyik a legjobb pisztáciakrém a dubai csokihoz? Itt az eredmény!
A Mielőtt megveszed legújabb részében ötféle pisztáciakrémet teszteltünk. Ez a finomság ugyanis a dubai csoki egyik alapanyaga, ami az idei karácsony sztárjának számít az édességek piacán. De vajon megéri a legdrágábbat választani a boltokban, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 7 minutes, 1 secondVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Viszlát a szúnyogoknak: ez a módszer egész nyáron távol tartja majd a rovarokat
00:54
00:00
07:01
07:01
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves