Itthon is egyre népszerűbb a japán étel, amit csak a legprecízebb séfek vállalnak
A nyers hal ma már nem egzotikum, hanem a tudatos, minőségi étkezés része.
Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
De mitől lesz valóban jó egy sashimi?
Milyen halból készül, hogyan vágják, és mitől válik autentikus japán fogásból modern gasztronómiai é
drive.hu5 hónapja
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu18 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu13 órája
Mit tesznek a korai traumák a gyermek agyával?
koloknet.hu20 órája
Szívproblémákat, daganatos betegségeket és gondolkodási zavarokat okozhat
magyarhirlap.hu7 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva