Ínycsiklandozó Puy-i francia lencse sült zöldséggel, gorgonzolával és currys öntettel

Az apró szemű Puy-i francia lencsét enyhén borsos íz jellemzi.

Mintha csak az őszi és téli salátákhoz teremtették volna.

Külön öröm, hogy nem fő szét egykönnyen, így különösen jól mutat a tányéron.

Sült zöldséggel párosítva még jobban illik hozzá a narancs édeskés-savanykás íze.

A gorgonzola és a currys öntet pedig végképp feldobja ezt a fogást.

forbes.hu3 éve
Tovább olvasom
A nagy virsliteszt: megéri a drágább virslit venni a boltokban?
A Mielőtt megveszed legújabb részében hétféle virslit kóstoltunk - köztük az Aldi, a Lidl vagy a Penny saját márkás termékét is - , hogy kiderüljön, megéri-e a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 35 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Miért négyzet alakúak a lyukak az USB-kábelen?
01:13
00:00
05:35
05:35
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves