Így lesz tökéletes az csontleves vagyis az alaplé!
Ha gazdag ízű levesre vagy mártásra vágyunk, érdemes sima víz helyett alaplével hígítani.
Az alaplé ugyanis rengeteg ízt hordoz magában, így plusz árnyalatokkal gazdagítja a készülő ételt, amely sokkal izgalmasabb és komplexebb lesz.
mindmegette.hu3 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu8 órája
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu18 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu19 órája
Az olasz medvék alkalmazkodnak az emberhez
magyarmezogazdasag.hu4 órája
5 dolog, amit a mai napig sokan rosszul tudnak Jézusról
evamagazin.hu7 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva