Így lesz sűrű és eszméletlen finom a gulyásleves - a nagyi is így csinálta!
A gulyáslevest kezdetben a marhapásztorok, vagyis a gulyások főzték ráérősen, bográcsban, a pusztában rendelkezésükre álló kevés hozzávalóból.
Mára már szerepel a világ 100 legismertebb étele között, 2017 óta hivatalosan is hungarikum lett.
Mutatjuk, hogyan lesz a legfinomabb!
mindmegette.hu2 éve
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu21 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu16 órája
Mit tesznek a korai traumák a gyermek agyával?
koloknet.hu23 órája
Az 5 legcsendesebb kutyafajta – A szomszédnak nem lesz panasza
bien.hu10 órája
Szívproblémákat, daganatos betegségeket és gondolkodási zavarokat okozhat
magyarhirlap.hu10 órája
Állszőrzet nőknél: mikor természetes jelenség, és mikor érdemes kivizsgálni?
egeszsegkalauz.hu15 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva