Így készül a tökéletes Gundel-palacsinta
HOZZÁVALÓK 8-10 DARABHOZ: 2 tojás | 20 dkg liszt | 3 dl tej | 2 dl szóda vagy szénsavas ásványvíz | csipet só | olaj a sütéshez A diós töltelékhez:
noklapja.nlcafe.hu8 éve
Még több friss hír
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu7 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Készenlétbe álltak a jégtörők
aquamagazin.hu10 órája
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu10 órája
Mit isznak a magyarok? Új számok mutatják, merre tart a magyar ízlés
balatonica.hu20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva