Így készül a klasszikus lángos
HOZZÁVALÓK 6-10 DARABHOZ: A tésztához: 3 dl langyos víz | 1 mokkáskanál cukor | 2,5 dkg friss élesztő | 50 dkg finomliszt | 1 evőkanál só | 2 evőkanál
noklapja.nlcafe.hu7 éve
Még több friss hír
Magyarországon nyitott éttermet a három Michelin-csillagot szerzett séf, Dani García
hamuesgyemant.hu14 órája
Töltés
Kapcsolódó
5 egyszerű szokás, amivel bizonyítottan 10 évvel tovább élhetsz
glamour.hu6 órája
Egy magyar város Európa 6. legjobb helye, ha kávéra vágyunk
vince.hu10 órája
A rák elvett tőle egy életet, de cserébe nekiadta az egész világot
forbes.hu18 órája
Narancsbőr nélkül a strandon? – Tippek, amik működnek
miragemagazin.hu2 órája
Mit kóstolhatunk a Balaton Vadgasztrón?
balatonica.hu6 órája
Álom szelet: Sütés nélküli krémes csoda 15 perc alatt
valodihirek.hu12 órája
Miért alakulnak ki a ráncok, és mit tehetünk ellene?
storymix.hu15 órája
Évek óta a tejipar szennyezi a legnagyobb mértékben a brit folyókat
prove.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva