Így készítik az igazi szicíliai paradicsompasztát az olasz nagyik
Az olasz gasztronómiának nincsen párja, a paradicsompaszta pedig a pizzáktól kezdve a tésztákon át a húsos ételekig, rengeteg recept alapját képezi.
Az igazán gazdag ízvilág eléréséhez viszont egyrészt türelmesnek kell lenni, másrészt pedig meg is kell dolgozni: a szicíliai l'astrattu-t hagyományosan az adott közösség asszonyai készítik el nyáron,
drive.hu1 éve
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu18 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu23 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu23 órája
Termékvisszahívás: fertőzött lehet a Lidl kedvelt tejterméke!
mindmegette.hu1 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu3 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu3 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva