Húsvét növényi alapokon – receptötletek az előételtől a desszertig
Húsvétkor kétségkívül az állati eredetű összetevők dominálnak: a húsos hidegtálak, tojásalapú ételek és majonézes saláták között általában aligha akad növényi alapú fogás.
Ha nincs ötleted, hogyan tudnád a hagyományt tisztán növényi ételekkel is megtartani, segítünk: ezekkel az ünnepi receptekkel garantáltan sikeres lesz a vegán húsvét. Húsvétkor,
prove.hu8 hónapja
Még több friss hír
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu7 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu11 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva